Page 1 of 1

SPAC cannot work

Posted: Mon Dec 03, 2018 12:54 pm
by Lily
I have install the latest release "geopsypack-52items-win64-0.0.0-snapshot-20181127",but I cannot use the fuction "SPAC".Did I set wrong parameter or some other problems?Can the function go well in other's computer?
Thank you for your reply!
Cheers,

Lily

Re: SPAC cannot work

Posted: Mon Dec 17, 2018 8:44 am
by admin
Yes, this is an open issue with latest snapshots.
It will be fixed soon, normally for the beginning of next year.
Meanwhile, the legacy releases must be used (2.5.0 to 2.10.0)

Re: SPAC cannot work

Posted: Fri Dec 06, 2019 12:35 pm
by admin
Since geopsy 3, SPAC is back