max2curve

This forum is dedicated to discuss all problems and suggestions related to the use of geopsy database and its plugins (array processing, H/V,...).
Post Reply
Theodora
Posts: 13
Joined: Fri Oct 21, 2011 2:45 am

max2curve

Post by Theodora »

Hi,

I wanted to use max2curve from the f-k conventional too in geopsy, but when I tried to load the already existing *.max file it says "no max result can be loaded". Any idea what may cause that?
thanks, Theodora

admin
Site Admin
Posts: 485
Joined: Mon Aug 13, 2007 11:48 am
Location: ISTerre
Contact:

Re: max2curve

Post by admin »

Can you post the first lines of your .max file?
Basically, I would need the first lines starting with "#" and a few data lines just after the last "#".
You get this message because max2curve cannot identify the type of results to analyze (FK, SPAC, plain curve, HVTFA), probably a missing header or an old one.

Theodora
Posts: 13
Joined: Fri Oct 21, 2011 2:45 am

Re: max2curve

Post by Theodora »

sorry for late reply. It is output of conventional F-K toolbox that I can not visualize with max2curve. Surprisingly, results of F-K for passive experiments can be visualized.
Attachments
hyf.txt
(5.44 KiB) Downloaded 339 times

admin
Site Admin
Posts: 485
Joined: Mon Aug 13, 2007 11:48 am
Location: ISTerre
Contact:

Re: max2curve

Post by admin »

Your max2curve file is empty. There is nothing else than the header (starting with #)
Check your processing parameters in Geopsy.

Post Reply